Doe mee

Laat je inspireren, deel je kennis en sluit met jouw vraag of aanbod aan bij #zetdewoningbouwaan!

Wil je met ons samenwerken?

Je kunt op verschillende manieren jouw kennis, vraag of aanbod met ons delen.

  1. Heb je een inspirerend voorbeeld? Geef dit dan aan ons door via onderstaand formulier en wij kijken of het op de website past.

  2. Werk je bij een gemeente die overweegt om industrieel te bouwen, maar weet je nog niet goed hoe? De Bouwcampus biedt graag hulp aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk hier alvast wat inspirerende voorbeelden.

  3. Wil je weten wat industrieel bouwen inhoudt en welke mogelijkheden er zijn? Bekijk dan alvast de FAQ, stel jouw vraag via onderstaand formulier of neem direct contact op met het team.

  4. Ben je op zoek naar mensen om mee te sparren of deel jij graag jouw kennis met anderen? De Bouwcampus organiseert regelmatig sessies waarin verschillende thema’s rondom industrieel bouwen aan bod komen. Geef het door via onderstaand formulier en wij zetten je op de mailinglijst.

Reactieformulier

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de activiteiten van ‘Zet de woningbouw aan’ en het traject Industrialisatie Woningbouw?

Volg ons op LinkedIn en Twitter.

Over deze campagne

In het transitietraject ‘Industrialisatie woningbouw’ van De Bouwcampus onderzoeken partijen de grootschalige toepassing van industriële woningbouw als kansrijke oplossing voor het woningtekort. Deze campagne is daar een gevolg van. Wil je meer weten over het traject? Bekijk het transitietraject op De Bouwcampus of neem contact met ons op.

Voor vragen en opmerkingen: De Bouwcampus, 015-20 26 070, info@debouwcampus.nl of neem direct contact op met het team.